Sundhedspersonale til Ældreplejen

Udskriv hele dokumentet
Søg jobbet her

Opfordring til sundhedspersonale:
Ældreplejen har brug for din hjælp under corona-epidemien!

Har du en sundhedsfaglig baggrund, så ansøg her om at være det ekstra sæt hænder, som Haderslev Kommunes sundhedspleje kan komme til at stå og mangle, når epidemien spidser til.

Vi får brug for ekstra sundhedsfaglig arbejdskraft i den aktuelle situation med COVID-19 (coronavirus). Dit bidrag kan blive afgørende for, at vi kan hjælpe alle med behov i ældreplejen.

Derfor ønsker Haderslav Kommune at høre fra interesserede ressourcepersoner inden for sundhed, der vil hjælpe med at løse denne store og alvorlige opgave på vores arbejdspladser.
Du er måske sygeplejerskestuderende eller pensioneret sygeplejerske, læge, SOSU-medarbejder eller andet sundhedspersonale. Det kan også være, du har forladt faget for en tid.
Du vil få løn ifølge overenskomsten.

Sådan registrerer du dig
Hvis du har lyst til og mulighed for at hjælpe til i ældreplejen, så tilbyd din arbejdskraft til Haderslev Kommune.

Ansøg HER

Vi beder dig gennemføre ansøgningsskemaet og udfylde så mange oplysninger om dig selv som muligt. Det er vigtigt, at du oplyser den mailadresse og telefon, som vi kan træffe dig på, hvis vi får brug for din hjælp.
Du bedes i ansøgningsprocessen skrive kort, hvorfor du gerne vil hjælpe og kort angive, hvad du har beskæftiget dig med - med særligt fokus på de sidste tre år.
Du må også gerne skrive, hvis der er nogle særlige ting, vi skal tage højde for. Det kan være, at du ønsker natarbejde eller er ligeglad med vagternes placering. Det kan også være, at du kun har mulighed for at hjælpe i en afgrænset periode. Dette vil gøre det nemmere for os at finde frem til netop de kompetencer, som vi behøver.

Det praktiske
Når din ansøgning er registreret, vil du modtage en kvitteringsmail til den mail, som du har angivet. Nogle ansøgere oplever, at mailen kommer i mappen "Uønsket post/Spam". Du må derfor gerne kontrollere denne samt evt. samme sted tilføje os som sikre afsendere.

Vi læser ansøgninger og kontakter ansøgere løbende. Der er derfor ingen ansøgningsfrist på dette opslag. Du vil blive kontaktet, når vi har behovet og vurderer, at der er et passende match i forhold til dine kompetencer. Du skal der forvente at blive bedt om uddybende oplysninger, afhængigt af hvad den enkelte arbejdsplads har behov for.

Vi ved endnu ikke, hvor mange ressourcer eller hvilke kompetencer vi får brug for.
Du kan derfor opleve, at der vil gå noget tid, før du hører fra os grundet travlhed i kølvandet på COVID-19. Vi beder om din forståelse og er meget taknemmelige over, hvis du ønsker at indgå som assistance.

Ansøg HER