Trafikmedarbejder til Trafik, Anlæg og Ejendomme i Teknik & Klima

Udskriv hele dokumentet
Søg jobbet her

- Er du klar til at tage rattet og styre trafikken i Haderslev Kommune?

Brænder du for at håndtere en bred vifte af opgaver indenfor trafikområdet? Har du stærke evner inden for dialog med borgere, planlægning og problemløsning i hverdagen? Er du passioneret omkring at skabe trafiksikre projekter, fremme cyklisme, understøtte den grønne omstilling eller yde god service til borgerne? Så er du måske den, vi leder efter.

Der er godt gang i Haderslev, hvor vi er startet op på Jomfrustiprojektet og flere spændende private projekter skyder op omkring. Der er også gang i flere områdefornyelsesplaner ude i landdistrikterne og i Vojens og Gram. Oveni dette, prioriteres arbejdet med hvordan vi kan tilgodese klimaet og begrænse CO2 aftrykket i vores arbejde, rigtig højt. Alt sammen emner, hvor trafik skal være en medspiller og løse en del af opgaven.

Vi søger en ny kollega, der kan hjælpe med at servicere kommunens borgere og virksomheder med respekt for fællesskabet. Du skal kunne se dig selv i rollen som trafikplanlægger og vejmyndighed og have en serviceminded tilgang. Hos os bliver du en del af et team, hvor vi hver især har vores specialer, men hvor vi løfter i flok. Opgaverne vil derfor være varierende, primært inden for trafikplanlægning og vejmyndighedsopgaver, hvor du får indflydelse på sammensætningen af dine opgaver.

Vi foretrækker ansøgere med erfaring inden for området, men opfordrer også nyuddannede til at søge, hvis opgaverne vækker din interesse. Vi er klar til at hjælpe dig med at komme godt i gang, hvis du mangler erfaring på visse af områderne.

I vores trafik- og anlægsteam på 8 medarbejdere arbejder vi med alt fra mobilitet og infrastruktur til trafiksikkerhed og trafikkampagner. Du bliver en del af et spændende team, hvor vi sammen stræber efter at gøre Haderslev Kommune til en bedre kommune at færdes i.

Trafik- og anlægsteamet er en del af Trafik, Anlæg og Ejendomme, hvor vi er 21 medarbejdere, som er en af 9 afdelinger i Teknik og Klima. Afdelingens opgaver spænder vidt fra myndigheds- og planrollen på trafikområdet, anlæggelse af veje, stier, byggemodninger m.v., til varetagelse af kommunens bygherrefunktion i forbindelse med byggeopgaver og vedligeholdelse af kommunens bygningsmasse, herunder også rengøring og energi.

Vi ser gerne, at du har erfaring med og forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation, selvom det ikke er et krav.

Dine opgaver kan bl.a. omfatte:

 • planlægning og vurdering af trafiksikkerhedsprojekter
 • anvendelse af vejlovene, privatvejsloven, færdselsloven og samarbejde med politiet
 • håndtering af borgerhenvendelser vedrørende trafiksikkerhed og vejjura
 • bidrag til arbejdet med byudviklingsprojekter, herunder lokalplaner og udstykninger
 • analyse og håndtering af data, herunder skolevejsanalyser og uheldsstatistik
 • udarbejdelse af skriftligt materiale til politiske udvalg og rapporter.

Vi foretrækker ansøgere, der:

 • har erfaring inden for vej- og trafikområdet, gerne fra offentlig virksomhed, men vi opfordrer også nyuddannede til at søge
 • kan bidrage til helhed og sammenhæng i arbejdet med planlægning, anlæg og drift på vej- og trafikområdet på tværs af Teknik og Klima
 • har gode kommunikationsevner og kan formidle faglige emner til borgere, rådgivere og andre myndigheder, både skriftligt og mundtligt.

Vi forventer, at du:

 • er fleksibel, serviceorienteret, tillidsvækkende og troværdig
 • har fokus på at nå resultater i hverdagen og fuldfører opgaverne
 • er empatisk, lyttende og uhøjtidelig
 • trives i den dynamiske dialog med kolleger, borgere og virksomheder.

Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads, hvor vi ikke går af vejen for at prøve noget nyt. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor værdierne ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel er omdrejningspunktet. Vi har en åben og uformel omgangstone og efter arbejdstid er der mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter i form af floorball, løbeklub, badminton, kulturelle- og sociale arrangementer.

I Teknik og Klima arbejder vi aktivt for at skabe muligheder for, at mennesker kan leve et godt liv og virksomheder kan skabe en god forretning under respekt for fællesskabet – dette arbejde vil du blive en naturlig del af.

Dit daglige arbejdssted vil være på rådhuset på Haderslev Havn med udsigt over Haderslev Fjord.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i ny løn.

Tiltrædelsestidspunkt 1. juni 2024 eller efter nærmere aftale.

Yderligere oplysninger
Har vi vakt din nysgerrighed og har du yderligere spørgsmål, så kontakt endelig afdelingsleder Kasper Mikaelsen på telefon +45 29104607 eller mail: kmik@haderslev.dk.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og bilag via ansøgningsknappen senest mandag den 15. april 2024.

Ansættelsessamtaler gennemføres den 18. april 2024. Eventuelt anden samtale afholdes den 24. april 2024.

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.