Åben bygge­plads på Jom­fru­stien

Kom med indenfor på byggepladsen og se, hvordan arbejdet skrider frem.

Åben byggeplads

Lørdag den 20. april 2024 klokken 10-13 inviterer vi både børn og voksne til åben byggeplads på Jomfrustien. Alle er velkomne.

Mød entreprenøren, arkitekten, kommunen, forsyningen, museet og en masse andre, der er med til at få planerne om en klimapark på Jomfrustien til at blive til virkelighed.

For hele familien

Åben byggeplads er for hele familien. Kom og prøv vores hoppeborg, kom op at sidde i de udstillede maskiner, kom med en ting eller tegn en tegning til vores tidskapsel, gå på opdagelse på byggepladsen med vores skattejagt og en masse andre sjove ting.

For de særligt interesserede

I løbet af dagen kan du høre forskellige, små oplæg om arbejdet og planerne fra arkitekterne bag helhedsplanen for Jomfrustien og Museum Sønderjylland, Arkæologi Haderslev,

Program

10.00: Velkomst ved borgmester Mads Skau og formand for Provas, Inga Lykke. Mødested på Jomfrustien foran Kosmorama.

10.30, 11.30 og 12.30: Arkitektfirmaet DETBLÅ fortæller om helhedsplanen (ca. 10 minutter). Mødested ved indgang til byggepladsen ved Allégade

11.00 og 12.00: Rundvisning på byggepladsen ved Envidan (ca. 15 minutter). Mødested ved indgang til byggepladsen ved Allégade.

11.00 og 12.00: Museum Sønderjylland - Arkæologi Haderslev holder et lille oplæg. Kanalen nord om Haderslev - hvad ved vi? (ca. 10 minutter). Mødested ved indgang til byggepladsen ved Allégade.

12.30: Vi graver tidskapslen ned. Mødested ved udgravningen til det store bassin mod Teaterstien.

13.00: Tak for i dag.

Vi giver kaffe og kage til de første 500 besøgende og juice til alle børn. Du kan også besøge loppemarkedet på Super Brugsens p-plads, hvor der er mulighed for at købe pølser til rimelige penge.

Vi anbefaler, at du kommer til arrangementet til fods eller på cykel. Er du i bil, kan du parkere ved Rådhuset på Haderslev Havn, hvor du kan gå til byggepladsen på Jomfrustien.

Vi gør, hvad vi kan for at sikre adgang for alle, men det er en byggeplads, så vi kan ikke garantere at der er adgang til hele området for barnevogne, kørestolsbrugere, gangbesværede mv.