Tilbage

Gratis sejlads med Aarøfærgen fortsætter i august og september

Også i august og september kan gående og cyklister komme gratis med Aarøfærgen. Med regeringens nye sommerpakke bliver det samtidig gratis for biler med handicapkort at sejle med færgen.

Gående og cyklister kan fortsat komme gratis med Aarøfærgen i august og september. Med regeringen sommerpakke 2 kan Haderslev Kommune tilbyde gående og cyklister en gratis sejltur mellem Aarøsund og Aarø hele sensommeren. Som noget nyt bliver sejlturen også gratis for biler med handicapkort.  

Modsat andre færgeruter skal gående, cyklister og biler med handicapkort ikke købe en billet for at komme gratis med Aarøfærgen. De skal blot gå eller køre ombord på færgen, når der bliver åbnet for ombordstigning.

Biler og øvrige køretøjer skal fortsat betale for overfarten ligesom føreren af køretøjet skal have en billet. I højsæsonen, som gælder frem til og med den 7. august, koster det 70 kroner at medbringe en almindelig personbil og 40 kroner for føreren. Den 8. august overgår Aarøfærgen til lavsæsonpriser. Herefter koster det 50 kroner for en almindelig personbil og 20 kroner for føreren.

Fakta

  • Regeringens ’Sommerpakke 2’ træder i kraft den 1. august 2020
  • Haderslev Kommune har fået et færgetilskud på 570.000 kroner til Aarøfærgen
  • Tilskuddet bruges til gratis sejlads for gående, cyklister og biler med handicapkort

Læs mere om Aarøfærgen.