Tilbage

Had­ers­lev Kom­mu­ne flyt­ter til nyt råd­hus

Haderslev Kommune tager i løbet af foråret 2021 det nye rådhus på Haderslev Havn i brug. Flytningen til Rådhuset sker i april 2021. Den nye adresse er: Rådhuset, Christian X’s Vej 39, 6100 Haderslev. Der er gode parkeringsmuligheder ved Rådhuset.

Vi flytter til nyt rådhus

Rådhuset på Gåskærgade i Haderslev lukker, og vi flytter ind i Rådhuset på Haderslev Havn. Adressen er Christian X’s Vej 39, Haderslev.

Borgerservice flytter ind tirsdag den 27. april og onsdag den 28. april. Du vil ikke kunne få fat i medarbejderne i Borgerservice tirsdag den 27. april, og kun i begrænset omfang onsdag den 28. april. Vores hovednummer tlf. 74 34 34 34 vil dog fortsat være åbent fra kl. 9 - 15 begge dage.  

Fra den 3. maj åbner Borgerservice for personlige henvendelser på Rådhuset, men fortsat kun mod tidsbestilling. Book allerede nu en tid hos os.

Fra den 3. maj er vores hovednummer: 74 34 34 34 åbent alle hverdage fra kl. 9 - 12. 

I Rådhuset har vi samlet medarbejdere fra Teknik og Miljø, Borgerservice, Børn og Kultur, Visitationen, Voksen og Sundhed, Stabene, Direktion og borgmester. Det er også her, der holdes byrådsmøder.

En del medarbejdere arbejder fortsat hjemmefra på grund af Covid-19 restriktionerne. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefonen, og så vil vi stille om til den medarbejder, du skal tale med, hvis det er muligt.

Busforbindelse

Det er muligt at tage bussen til Rådhuset og stå af ved nærmeste stoppested på Fjelstrupvej. Fra stoppestederne på Fjelstrupvej er der cirka 250 meter til Rådhuset. De to stoppesteder på Fjelstrupvej betjenes af ruterne 261, 263 og 264.

Se køreplanerne for de enkelte busruter på Sydtrafik.dk.