Hør mere om frem­tiden for Dam­parken

Kom med på parkvandring den 13. september klokken 17-19 og hør mere om, hvad planerne for fremtiden i Damparken i Haderslev er.

Fremtiden for Damparken i Haderslev er igen til debat. Det er den, fordi kommunalbestyrelsen netop har godkendt et forslag til en ny lokalplan for parken.

Planen er netop kommet i otte ugers høring, og derfor inviterer Haderslev Kommune til parkvandring den 13. september 2023 klokken 17-19.

Her kan alle interesserede møde op og komme med på en tur rundt i parken. Vandringen starter ved legepladserne ved Damkiosken. Her vil det være muligt at høre om de byggefelter, der er udlagt i planen. Herefter går turen videre rundt om dammen med forskellige stop. De fremmødte kan blandt andet høre om parkering på Wittenberg Plads, den klassiske park, den mere vilde naturpark ved yderdammen, broforbindelser og sigtelinjer. Se ruten på kortet her nedenfor.

Hele turen rundt er omkring to kilometer, der gås i et roligt tempo med stop.

Undervejs vil medarbejdere fra Haderslev Kommune fortælle om lokalplanen og parken, og der er mulighed for at stille spørgsmål.

Efterfølgende serverer Haderslev Kommune en kop kaffe.

Alle er velkomne og arrangementet kræver ikke tilmelding.

Find lokalplanen på linket nedenfor og se, hvordan du afgiver et høringssvar.

Rute og stoppesteder til vandring i Damparken den 13. september 2023 klokken 17-19.