Gå til hovedindhold

Kom til byvandring om udviklingen af Gram

Tag med på en byvandring i Gram og hør hvordan byen kan udvikles. Hvis du vil komme med input til de konkrete tiltag, kan du efterfølgende deltage i en arbejdsgruppe. 

03. jun. 2024

Indhold

  Dato: 19. juni 16.00-18.00
  Sted: Torvet i Gram

  Tag med på en byvandring i Gram og hør hvordan byen kan udvikles. Hvis du vil komme med input til de konkrete tiltag, kan du efterfølgende deltage i en arbejdsgruppe. 

  Områdefornyelse

  Haderslev Kommune har startet en områdefornyelse i Gram, hvilket betyder at vi har midler til at etablere nogle mindre tiltag. Gennem et infomøde og en workshop har vi indsamlet en masse gode indspil fra borgere i Gram om, hvordan vi sammen kan gøre Gram til et bedre sted at bo og vokse op.  

  Vi er nu kommet et skridt videre med planen for områdefornyelsen og vil gerne invitere til byvandring med efterfølgende arbejdsgruppemøde. Her vil vi præsentere, hvilke tiltag der peges på og det vil være muligt at komme med indspil til det videre arbejde. 

  Alle er velkomne på byvandringen og det efterfølgende møde, er for de borgere der gerne vil deltage i en arbejdsgruppe.

  Byvandring (vi mødes på Torvet): Kl. 16.00-17.00
  Arbejdsgruppemøde (Fritidscentret): Kl. 17.00-18.00

  Deltag i en arbejdsgruppe

  Vil du være med til at konkretisere de tiltag vi skal etablere i Gram, kan du deltage i en arbejdsgruppe. Der er tre arbejdsgrupper med temaerne: 

  • Bymidten
  • Mødesteder
  • Forbindelser og trafik

  Arbejdsgruppernes opgave er at komme med ønsker til, hvordan projekterne kan udformes, og så videreudvikler vores arkitekter dem. Det kræver ingen viden om byplanlægning, arkitektur eller lignende at være med i en arbejdsgruppe - det kræver bare at du bor i Gram eller bruger Gram. Der er tre arbejdsgruppemøder og de er alle i 2024.

  Tilmelding

  Tilmelding senest 17.juni til Ingebjørg på inlu@haderslev.dk