Tilbage

Løb aldrig tør for nøgler med NemID nøgleapp

Borgerservice i Haderslev, Vojens og Gram er fortsat lukket på grund af COVID-19. Det kan få betydning for dig, som har brug for at få udstedt et nyt NemID nøglekort. Hvis du henter NemID nøgleapp, undgår du at løbe tør for nøgler.

Hent NemID nøgleapp

Hvis du inden længe løber tør for nøgler på dit NemID nøglekort, kan du med fordel skifte dit nøglekort ud med NemID nøgleapp.

Du kan downloade NemID nøgleapp fra både App Store og Google Play

Få hjælp eller læs mere om nøgleappen:

Om NemID nøgleapp

NemID nøgleapp er et gratis, digitalt supplement til nøglekortet og den kan bruges til at logge ind med alle de steder, hvor du normalt bruger NemID nøglekortet - fx

  • netbanken
  • sundhed.dk
  • borger.dk

For at kunne aktivere NemID nøgleapp skal du benytte dit aktive NemID. Derfor skal du være opmærksom på, at der skal være flere koder tilbage på dit nøglekort, for at du kan aktivere app'en på din telefon. Når du har installeret NemID nøgleapp, bør du gemme dit nøglekort et sikkert sted, da det skal bruges, hvis du fx får ny telefon.

Om NemID nøglekort

Hvis du ikke ønsker at bruge NemID nøgleapp, men har brug for at forny eller bestille et nyt nøglekort, kan du selv bestille eller forny dit NemID på nemid.nu, .

Vær dog opmærksom på, at nøglekortet kan være op til fem dage undervejs med posten.

Hvis du har brug for hjælp, skal du kontakte NemID support. Se, hvordan du kontakter NemID support.