Marcus og Simone skal til gallataffel med H.K.H Prins Christian

To unge fra Haderslev Kommune skal sammen med unge fra landets øvrige kommuner til gallataffel den 15. oktober, hvor H.K.H. Prins Christian har fødselsdag.

Det lykkedes at overraske både Marcus Eskelund Jensen og Simone Schmidt Vesterlyng. Begge er udvalgt til at skulle til gallataffel i anledning af H.K.H Prins Christians fødselsdag den 15. oktober.

Simone Schmidt Vesterlyng blev overrasket på sit arbejde på Sunset Boulevard i Haderslev. Egentligt havde hun fri, men blev kaldt ind til et ekstraordinært møde.

Imens Simone gik til møde, rullede borgmester Mads Skau den røde løber ud foran indgangen, og så blev Simone Schmidt Vesterlyng ellers overrasket med blomster, flag og champagne – og hendes familie og kolleger, der også var mødt op for at ønske hende tillykke.

”Det havde jeg godt nok ikke regnet med. Jeg er jo bare en helt almindelig borger”, sagde Simone Schmidt Vesterlyng, der både blev berørt og stolt over at skulle afsted. Hun havde ikke nået at gøre sig store tanker om, hvad hun skulle have på, men sikkert er det, at det indebærer en stor kjole og opsat hår.

Også Marcus Eskelund Jensen blev overrasket. Han er til daglig i gang med en ungdomsuddannelse, men har i et par år også haft et studiejob på Plejecenter Bregnbjerglunden i Vojens, og det var her han blev overrasket. 

Med hjælp fra hans familie og plejehjemsleder Lone Vestergaard Jørgensen lykkedes det at få pyntet op med rød løber, flag og balloner, uden Marcus opdagede det. Han blev noget overrasket, da han trådte ind på én af stuerne, hvor beboerne ventede med flag, cider og kransekage.

”Jeg er stolt af at skulle repræsentere Haderslev Kommune og Vojens.  Jeg håber også, jeg kan sætte lidt fokus på, hvordan det er at være ung og arbejde på et plejecenter”, sagde Marcus Eskelund Jensen.

Borgmester Mads Skau var glad for at kunne få lov til at overraske de unge.

”Vi har fået mere end 60 rigtig gode ansøgninger. Det har været rigtig svært at vælge, for der var ingen tvivl om, at alle havde lyst til at skulle af sted. Men jeg tror, at vi har fået valgt to unge mennesker, som vil være gode repræsentanter for Haderslev Kommune og som vi kan være stolte af at sende af sted”, siger Mads Skau.

I alt 727 unge havde modtaget et brev om, at de var i målgruppen for at kunne sende en ansøgning af sted til Haderslev Kommune for at komme i betragtning til gallataflet.

Borgmester Mads Skau rullede den røde løber ud foran Sunset Boulevard i Haderslev og overraskede Simone Schmidt Vesterlyng med blomster, flag og champagne.