Nu kan du komme med input til frem­tidens trafik i Hader­slev by

Hvor bliver der trængsel i fremtiden? Hvilke kryds skal prioriteres i de kommende år? Hvordan ser trafikken ud i 2035? Det er nogle af de spørgsmål, trafikplanen for Haderslev by skal være med til at svare på. Mens den er i høring, inviterer vi til åbent kontor.

Vi har udarbejdet en trafikplan for Haderslev by. Den er lige nu i høring, og derfor byder vi alle borgere til åbent kontor tre steder i byen i marts.

Trafikplanen for Haderslev by beskriver, hvor der i fremtiden vil komme trængsel. Den beskriver 12 kryds i byen, hvor der vil komme udfordringer. Derudover har den fem større fokusområder, hvor det ene er Allégade/Toldbodgade, det andet er middelalderbyen og herunder Nørregade, det tredje er større infrastrukturprojekter, hvor der blandt andet er fokus på udviklingen af Haderslev Sygehus, det fjerde er Nordhavnsvej, hvor der er meget byudvikling med nye boksbutikker, og det femte og sidste er 10 kryds, hvor der er set på fremkommeligheden.

Alle interesserede borgere kan tre eftermiddagen stille spørgsmål til trafikplanen og komme med deres input til formand for Teknik- og Klimaudvalget, Carsten Leth Schmidt, og kommunens fagfolk. Det kan man ved at møde op i en af de orange containere, der er stillet op i byen som led i byudviklingsprojektet på Jomfrustien.

Her kan man møde os til en snak om trafikplanen i marts:

  • Mandag den 20. marts klokken 15-17 i den orange container på Gravene (stilles op på dagen)
  • Torsdag den 23. marts klokken 15-17 i den orange container ved Ridehuset (stilles op på dagen)
  • Torsdag den 30. marts klokken 15-17 i den orange container ved Jomfrustien 23

Trafikplanen er i høring fra 10. marts 2023 til 10. april 2023 og kan findes på blivhoerthaderslev.dk.