Tidligere rådhus i Gås­kær­gade solgt til ny­byg af boliger

Vi har indgået en betinget købsaftale med Bo Michelsen A/S om, at de køber det tidligere rådhus i Haderslev på Gåskærgade 26. Aftalen er lavet efter bygningen har været i udbud. Bo Michelsen A/S har budt ind med et projekt, hvor de vil nedrivende de eksisterende bygninger og bygge nyt etagebyggeri til boliger på op til tre en halv etage.

”Bo Michelsen A/S har budt ind med et rigtig flot projekt, som jeg glæder mig til at se blive realiseret. Det passer utrolig godt ind i den byudvikling, der er i gang i Haderslev, og det bliver en gevinst for de øvrige aktiviteter i området”, siger borgmester Mads Skau.

Kriterierne for tildelingen har været pris, kvalitet og bæredygtighed. Haderslev Kommune har lagt vægt på, at Bo Michelsen A/S er kommet med projektidéer, der passer godt ind i omgivelserne. Nu skal de konkretiseres i en lokalplan i et samarbejde mellem Bo Michelsen A/S og Haderslev Kommune. Her vil der være særligt fokus på byggeriets kvalitet og indpasning i området, der har en helt særlig karakter.

”Vi er godt tilfredse med, at vi har vundet udbuddet på Gåskærgade 26 i Haderslev, og glæder os til at gå i gang med arbejdet. Det er et kanon godt område med en masse muligheder. Vores vision er at skabe et lækkert boligområde, der passer ind i bybilledet, og bliver et attraktivt sted at bo”, siger direktør i Bo Michelsen A/S, Søren Rasmussen.

”Nu skal vi i gang med planlægningsarbejdet sammen med køber. Jeg er sikker på, der kan blive lavet et rigtig flot projekt, som rigtig mange borgere både i og uden for Haderslev Kommune vil være interesserede i, og jeg ser frem til det gode samarbejde", siger borgmester Mads Skau.

”Vi kommer til at have et tæt samarbejde med Haderslev Kommune om udformningen af både byggeri og lokalplan, for det er et særligt sted at bygge, og vi vil lave et flot projekt, der bidrager til byen på en positiv måde”, siger direktør i Bo Michelsen A/S, Søren Rasmussen.