Gode idéer til energi­be­sparel­ser

Vi vil gerne bruge mindre energi i Haderslev Kommune. Har du en god idé til, hvordan vi kan spare på energien, så skriv til os på energi@haderslev.dk eller giv os et praj.

I en tid, hvor energipriserne stiger, vil Haderslev Kommune gerne have input og forslag til, hvor og hvordan vi kan sænke energiforbruget i kommunen. Det er allerede besluttet, at Haderslev Kommune følger anbefalingerne om at forkorte fyringssæsonen, slukke udendørs belysning af bygninger og holde temperaturen på 19 grader i de kommunale bygninger (plejecentre, vuggestuer, sundhedstilbud og bosteder er undtaget).

Har du andre gode idéer til, hvordan vi kan spare på energien i kommunale bygninger eller i det offentlige rum, så send os dit forslag til energi@haderslev.dk.

Derudover har du også mulighed for at komme med forslag til energibesparelser i vores app Giv et praj. Du melder dit forslag ind via Giv et praj på følgende måde:

  • Kategori: Forslag
  • Element: Energi
  • Emne: Energispareforslag

Vi vurderer løbende de indkomne forslag samt hvorvidt de er mulige at realisere. Hver måned vil vi præmiere et af de indkomne forslag med en lille præmie, der overrækkes af borgmester Mads Skau.