Haderslev Mountainbike Challenge 2020 aflyst på grund af coronavirus

Haderslev Mountainbike Challenge skulle have været afholdt for første gang i år den 19. september. Arrangørerne har nu valgt at aflyse løbet i år på grund af usikkerheden omkring coronavirus.

I 2022 er der VM i mountainbike maraton i Haderslev. Som en forløber har arrangørerne planlagt et MTB-løb på ruten i 2020 og 2021. I 2021 skal der tillige afholdes DM i mountainbike maraton i Haderslev.

”September 2020 skulle have været året, hvor vi afviklede det første store mountainbikeløb i Haderslev. Men rammerne for løbet er så usikre på grund af coronavirus, at styregruppen bag VM og Haderslev Mountainbike Challenge har valgt at aflyse”, siger Bent Skov, der er projektholder for MTB Challenge og VM, og fortsætter:

”Selvom forsamlingsforbuddet sættes op i september, så bliver der med de retningslinjer, der er for at undgå smitte med coronavirus, ikke den folkefest vi havde håbet på og det bliver ikke den samme oplevelse for deltagerne, når vi ikke kan sende dem ud på ruten sammen.”

Derfor vil arrangørerne nu i stedet bruge det næste år på at få skabt et rigtig godt løb i september 2021, hvor der også afvikles DM i mountainbike-distancen i Haderslev.

”Vi håber, at rigtig mange har lyst til at beholde deres startnummer, de har købt i år, og være med næste år. Men kan man ikke det, betaler vi naturligvis beløbet tilbage”, siger Bent Skov.

Startnummeret bliver automatisk overført til næste års løb den 18. september 2021, men ønsker man ikke det, kan man få tilbagebetalt det fulde beløb frem til den 16. august 2020. Alle tilmeldte får direkte besked.

Selvom der ikke er noget løb i år, kan man stadig prøve kræfter med ruten, som kan findes på løbets hjemmesiden www.haderslevmtbchallenge.dk.

Kontakt

Bent Gravgaard Skov

Projektleder

Telefon: 20 16 53 58 besk@haderslev.dk