Tilbage

Nu kan der igen lånes bøger på det selvbetjente bibliotek

Mange lånere og brugere af Kulturhuset Bispen har efterspurgt og glædet sig til, at selvbetjeningen åbner igen. Det sker nu fra på fredag den 26. juni.

Haderslev Bibliotekerne åbner fra fredag den 26. juni for selvbetjening og holder åbnet fra 7-21 i Haderslev, Gram og Vojens.

Det betyder, at man igen som tidligere, kan lukke sig ind med sit sundhedskort uden for den normale åbningstid, hvis man er oprettet som låner og benytter biblioteket selvbetjent.

”Det er interessant, som vi bliver forvænte med tilgængeligheden på bibliotekerne. Først var vi nervøse og skeptiske for at åbne for selvbetjeningen, og nu mærker vi i langt højere grad, at det er blevet en selvfølge med fleksibilitet, og at man kan lukke sig ind uden for normal åbningstid for at betjene sig selv. Flere lånere har hver dag henvendt sig og spurgt, hvornår vi genåbner for selvbetjeningen – og nu sker det”, fortæller leder af Kulturhuset Bispen, Lotte Leth-Sørensen.

Brugerne skal dog huske at forholde sig til sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at holde afstand til andre, hoste/nyse i ærmet og afspritte. Der er stillet sprit, desinfektionsservietter og handsker frem mange steder på biblioteket og biblioteket beder om, at man er særlig påpasselig med at spritte af ved brug af automater, tastaturer og computere.

Kontakt

Lotte Leth-Sørensen

Leder af Kulturhuset Bispen

Telefon: 20 29 01 14