Ny direktør for Beskæftigelse og Integration: Fra Vejle til Haderslev

Et enigt ansættelsesudvalg har valgt at pege på Birgit Thorup som den nye direktør for Beskæftigelse og Integration i Haderslev Kommune.

Birgit Thorup kommer fra en stilling som arbejdsmarkedschef i Vejle Kommune, hvor hun har været siden 2016. 

I sin tidligere karriere har hun bl.a. været arbejdsmarkeds- og borgerservicechef i Ikast-Brande Kommune og afdelingsleder på Jobcenteret i Horsens Kommune.

-Udover at jeg ser frem til at tage fat på opgaverne sammen med ledere og medarbejdere i jobcentret, glæder jeg mig til at komme ud og være i dialog med virksomheder, uddannelsesinstitutioner, organisationer og øvrige samarbejdspartnere og høre om, hvordan vi som kommune og jobcenter kan bidrage til, at der er den arbejdskraft, der er brug for, siger Birgit Thorup.

-Jeg ser frem til samarbejdet med Birgit Thorup, som har en solid erfaring med fra bl.a. Vejle Kommune, hvor hun har skabet gode resultater. Jeg er derfor overbevist om, at Birgit er den helt rette til opgaven, siger kommunaldirektør Peter Karm.

Privat er Birgit Thorup gift og har to drenge på 23 og 19. 

I sparsomme fritid slapper Birgit af med en god bog og prioriterer sin familie og gode venners selskab, en god film eller koncert

Birgit Thorup tiltræder jobbet 1.11.- 2020.

Kontakt

Peter Karm

Kommunaldirektør

Telefon: 21 24 17 44 karm@haderslev.dk

Billeder