Området omkring Flyvestation Skrydstrup blev drøftet på foretræde

Torsdag den 24. juni havde Haderslev Kommune foretræde for Forsvarsudvalget på Christiansborg. Med på mødet var borgmester H. P. Geil, 2. viceborgmester Henrik Rønnow og formand for Flyvestation Skrydstrups naboer, Agnes Rosenlund.

”Det var et rigtig godt foretræde, hvor vi fik afleveret en masse gode budskaber til udvalget om, hvordan vi som stat og kommune kan sikre en fornuftig fremtid i området omkring Flyvestation Skrydstrup. Det handler både om, hvordan staten håndterer videresalg af opkøbte boliger, men også om hvordan vi i fremtiden kan benytte området til klimaprojekter, erhverv, uddannelse og meget andet”, siger borgmester H. P. Geil.

Også 2. viceborgmester Henrik Rønnow var tilfreds efter foretrædet.

”Jeg oplevede et udvalg der lyttede, stillede spørgsmål og interesserede sig for emnet og området, så jeg var godt tilfreds med den dialog, vi havde på mødet. Det er vigtigt, at vi som stat og kommune er sammen om at sikre, at området benyttes bedst muligt i fremtiden, og derfor inviterede vi også Forsvarsudvalget til at komme en tur rundt i området efter sommerferien”, siger Henrik Rønnow.

”Alt i alt var det et tilfredsstillende møde, og jeg håber på og ser frem til, at udvalget tager imod invitationen om at komme rundt og se med egne øjne, hvilke muligheder der er i området”, siger H. P. Geil.

Kontakt

H.P. Geil

Borgmester

Telefon: 21 69 64 71 hapg@haderslev.dk

Henrik Rønnow

2. viceborgmester

Telefon: 20 22 05 77

Billeder

Download
Ved foretrædet deltog fra Haderslev Kommune borgmester H. P. Geil, formand for Flyvestation Skrydstrups naboer, Agnes Rosenlund, og 2. viceborgmester Henrik Rønnow.
Download
Borgmester H. P. Geil og 2. viceborgmester Henrik Rønnow.