Tilflytter­service

Er du ny i Haderslev Kommune eller overvejer du at flytte hertil? Så kan du få hjælp hos vores bosætningskonsulent, Cathrine.

Få hjælp til at falde godt til

Hvis du lige er flyttet eller overvejer at flytte til Haderslev Kommune, står vores bosætningskonsulent klar til at hjælpe dig og din familie, så I hurtigt falder til i jeres nye omgivelser. 

Vores bosætningskonsulent står klar til at hjælpe dig, hvis du fx har spørgsmål til:

  • områdets boligmuligheder
  • børnehaver, skoler og SFO'er
  • kultur- og fritidslivet i kommunen

Desuden afholder vi 2 gange årligt en tilflyttertur, som vi inviterer alle tilflyttere med på

Aktive med hjerte og vilje

Her i kommunen er vi aktive med hjerte og vilje. Vi vil hinanden og gør vores bedste for at skabe gode vilkår for at bo, leve og drive erhverv her i kommunen. På hjemmesiden www.boihaderslev.dk kan du møde seks forskellige familier, som alle har valgt at bosætte sig i Haderslev Kommune. Du kan også møde flere af vores lokale erhvervsdrivende og opleve, hvorfor vores kommune er stedet med mange muligheder.

Facebook for tilflyttere

Vi vil rigtig gerne have, at du som ny borger hurtigt føler dig hjemme her i kommune. Vi har derfor oprettet en Facebookside, hvor du kan udveksle og dele erfaringer med andre tilflyttere, stille spørgsmål og foreslå sociale arrangementer. Gå til Facebooksiden: Bo i Haderslev.

Kontakt bosætningskonsulenten

Cathrine Amilie Andersen Bosætningskonsulent Mobil: 24 66 03 12 casa@haderslev.dk