Testcenter i Haderslev

I Haderslev Kommune har Region Syddanmark åbnet et testcenter på Grønningen 1A i Haderslev. Her kan borgere med ingen eller milde symptomer blive testet. Du skal booke tid på www.coronaprover.dk.

Om testcenteret

Borgere uden eller med milde symptomer kan blive testet for COVID-19 i Haderslev. Fra den 25. januar kan børn mellem 2 og 12 år også blive testet på testcenteret i Haderslev. 

Book tid til test online

Du behøver ikke en lægehenvisning. Book en tid til test på coronaprover.dk. 

Har du stærke symptomer på COVID-19, skal du fortsat kontakte din læge først for at få en henvisning.

Ingen ledige tider i Haderslev?

Vi får i øjeblikket rigtig mange henvendelser om, at der ikke er ledige tider til testcenteret i Haderslev resten af året. Region Syddanmark har oplyst, at de kun har åbnet op for bookinger en uge frem, da personalet på teststationen også løser andre opgaver og de er derfor nødt til at kende deres opgaver, inden de kan åbne op for, at man kan bestille tid. Regionen kommer til at øge kapaciteten, så der fremover vil blive flere tilgængelige tider i Haderslev.

Hvis du har brug for at blive testet, skal du booke en tid hos et testcenter, hvor der er ledige tider. Du kan se alle testcentre, når du booker en tid på www.coronaprover.dk

Testcenterets åbningstider

Testcenteret vil som udgangspunkt have åbent:

  • alle hverdage fra klokken 9.00-17.00

Der kan dog forekomme tidspunkter, hvor testpersonalet skal teste borgere andre steder i regionen, hvilket kan medføre begrænsede åbningstider. De konkrete testtider på de enkelte dage vil fremgå, når du booker tid til en test på www.coronaprover.dk.

Testcenterets adresse

Testcenteret i Haderslev er beliggende:

  • Grønningen 1A, 6100 Haderslev

Krav om mundbind

Der er krav i Region Syddanmark om anvendelse af mundbind i forbindelse med test ved regionens testfaciliteter. Når du møder op til testcenteret, skal du derfor medbringe et fabriksfremstillet CE-mærket engangsmundbind.

Undtagelser for dette:

  • Hvis du skal testes ved et drive-in, og derfor er i bil (Testcenteret i Haderslev er ikke drive-in)
  • Hvis du er under 12 år
  • Hvis du har vejrtrækningsbesvær
  • Hvis det drejer sig om en person med nedsat bevidsthed, eller fysisk eller mental svækkelse

Det er vigtigt, at du holder afstand, når du møder op til testcenteret, da du kan smitte andre.