Bliv frivillig

Som frivillig får du mulighed for at komme helt tæt på, når tour-feltet kommer til Haderslev

Nu har du mulighed for at blive en del af verdens største cykelløb. Som Tour de France-official har du en unik mulighed for at komme helt tæt på både ryttere og reklamekaravane, når de kører gennem dit lokalområde på Tour de France-ruten i Danmark. Foruden muligheden for at komme helt tæt på, vil du som Tour de France-official også være afgørende for afviklingen af de danske etaper.

Din primære opgave bliver at stå langs ruten og på indfaldsveje, hvor du skal guide borgere og tilskuere med bl.a. viden om dagens forløb og afspærring af ruten. En stor del af opgaven som Tour de France-official bliver at tale med tilskuere om vejlukning og tider, så du skal kunne lide at tale med folk og være ansvarsbevidst. En del af vores Tour de France-officials vil også stå på eller ved chikaner og varsle rytterne om forhindringer. Dette gøres ved at fløjte samt vifte med et gult flag – begge dele vil blive udleveret på forhånd.

Du vil ikke få trafikreguleringsopgaver, og du behøver ikke have kendskab til Tour de France i forvejen. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven med relevant information, tøjpakke og forplejning på dagen.

Krav til Tour de France-officials:

  • Være myndig
  • Være fyldt 18 år
  • Kunne tale dansk

I Haderslev Kommune er det Haderslev MTB Challenge, der koordinerer de omkring 120 frivillig, som skal bruges i forbindelse med Tour de France 2022. Der vil være et honorar til de foreninger, som er med til at løse opgaven.

Læs mere om at være frivillig på Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 hjemmeside eller kontakt Haderslev MTB Challenge: Projektleder Bent Skov, besk@haderslev.dk, 20165358

Kontakt

Christian X's Vej 39, Indgang A
6100 Haderslev
ÅbningstiderFremmøde
Mandag10 - 15
Tirsdag10 - 15
Onsdag10 - 15
Torsdag10 - 17
Fredag10 - 13
Åbningstider
Fremmøde
Mandag 10 - 15
Tirsdag 10 - 15
Onsdag 10 - 15
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 13