Kommunal­bestyrelsen

Her kan du finde informationer om kommunalbestyrelsen i Haderslev Kommune. Få overblik over medlemmerne af kommunalbestyrelsen, kommunalbestyrelsens mødekalender for 2024 og se kommunalbestyrelsens dagsordener og referater.

Medlemmer af kommunal­bestyrelsen

Her kan du se en oversigt over alle medlemmer i Haderslev Kommunalbestyrelse. Kommunalbestyrelsen består af 31 medlemmer og du kan se, hvilket parti hvert medlem repræsenterer og hvilke udvalg de sidder med i.

Kommunal­bestyrelsens dags­ordener og refe­rater

Her finder du dagsordener og referater fra Haderslev Kommunalbestyrelse fra indeværende valgperiode. Hvis du har brug for et referat fra forrige valgperiode, skal du vælge 'Haderslev Byråd 2018 - 2021'.

Kommunal­bestyrelsens mødekalender

Vil du gerne vide, hvornår Haderslev Kommunalbestyrelse holder møder? Her kan du finde kommunalbestyrelsens mødekalender for 2024.

Følg med i kommunal­bestyrelsens møder

Haderslev Kommunalbestyrelses møder bliver afholdt i Rådhussalen på Rådhuset i Haderslev. Alle er velkomne til at overvære møderne. Hvis du ikke har mulighed for at deltage fysisk, kan du se vores kommunalbestyrelsesmøder på kommune-tv.dk.

Stil spørgsmål til kommunalbestyrelsen

Du kan stille spørgsmål om kommunale emner til Haderslev Kommunalbestyrelse. På den måde kan du bidrage med forslag og ideer, der kan styrke og udvikle lokalsamfundet.

Mød dine politikere

Mød din borgmester eller en politiker fra Haderslev Kommunalbestyrelse på tomandshånd. Læs her, hvordan du arrangerer et møde med dem.

Vil du vide mere om kommunalbestyrelsen?

Her kan du få mere at vide om de politiske udvalg og bestyrelser og udbetalte vederlag til kommunalbestyrelsens medlemmer.

Kommunal­bestyrelsens styrelses­vedtægt og forretningsorden

Her kan du se Haderslev Kommunalbestyrelses styrelsesvedtægt og forretningsorden.

Kommunal­bestyrelsens og udvalgenes studie­ture

Haderslev Kommunalbestyrelsen og de politiske udvalg tager på studieture for at hente inspiration og viden om metoder, projekter og nye måder at gøre tingene på.

Hvervsfortegnelse

Her kan du finde hvervsfortegnelsen for Haderslev Kommune, som gælder fra den 1. januar 2022 til den 31. december 2025.