Partistøtte

Partierne kan hvert år søge om økonomisk støtte til politisk arbejde.

Hvem kan søge partistøtte?

De partiorganisationer/kandidatlister, der deltog i det seneste kommunalbestyrelsesvalg og som enten har opnået repræsentation i kommunalbestyrelsen eller fået mindst 770 stemmer kan søge om partistøtte.

Ansøgningen skal sendes til Sekretariat, Udvikling og Personale, som behandler ansøgningerne og udbetaler det beregnede støttebeløb.

Hvordan søger jeg om partistøtte?

Er du partiorganisation/kandidatlister, som har deltaget ved det seneste kommunalbestyrelsesvalg, kan du søge om tilskud til politisk arbejde i Haderslev Kommune.

Indenrigs- og Boligministeriet har udarbejdet en ansøgning, som du kan bruge, når du vil søge om tilskud til politisk arbejde efter partistøtteloven. Det er ikke et krav, at du skal bruge ansøgningsskemaet, når du søger om kommunal eller regional partistøtte. Ansøgningsskemaet indeholder imidlertid alle relevante oplysninger, hvorfor det anbefales, at du bruger skemaet. Du finder ansøgningsskemaet her:

Den færdige ansøgning skal sendes til valg@haderslev.dk sammen med erklæring om modtagelse af private og anonyme tilskud til politisk arbejde det foregående år.

Udbetaling af partistøtte samt oplysning om evt. bidrag til partiet offentliggøres her på hjemmesiden.

Kontakt Valgsekretariatet

Christian X’s Vej 39, Indgang A
6100 Haderslev
74 34 34 34
ÅbningstiderTelefontid
Mandag9 - 15
Tirsdag9 - 15
Onsdag9 - 15
Torsdag9 - 17
Fredag9 - 13
Åbningstider
Telefontid
Mandag 9 - 15
Tirsdag 9 - 15
Onsdag 9 - 15
Torsdag 9 - 17
Fredag 9 - 13