Gå til hovedindhold

Kvikservice i Haderslev udvider åbningstiden

For et år siden åbnede vi Kvikservice på hjælpemiddeldepotet i Haderslev. Nu udvides åbningstiden, så det er muligt at komme forbi uden tidsbestilling alle hverdage.

03. maj 2024

Indhold

  Nye åbningstider

  Fra 1. maj 2024 har vi udvidet åbningstiden på Kvikservice på Solsikkevej i Haderslev. Fremover holder vi åbent alle hverdage fra klokken 10 til 11.

  I det tidsrum vil det være muligt at få udleveret rollatorer, badebænke, toiletforhøjere og krykker uden visitation, men gennem en låneordning.

  Tilfredshed med Kvikservice

  Kvikservice på Hjælpemiddeldepotet er en succes målt på borgertilfredshed og et reduceret ressourceforbrug i form af færre kørsler til og fra hjælpemiddeldepotet, hvor borgerne er afhængige af at skulle vente på en udbringning til et specifikt tidspunkt. Samtidig har erfaringerne fra det første år vist, at borgerne ønsker endnu bedre tilgængelighed for de gængse hjælpemidler. Det skrues der nu op for med de nye åbningstider.

  De simplere hjælpemidler udgør størstedelen af borgernes midlertidige behov og vil også understøtte, at færre borgere undgår at mangle et hjælpemiddel eksempelvis ved hurtige udskrivelser fra sygehuset.

  Visiterede hjælpemidler vil fortsat kunne afhentes på Hjælpemiddeldepotet, ligesom brugte hjælpemidler kan afleveres, i tidsrummet:

  • Mandag: 09.00-15.00
  • Tirsdag:   09.00-14.30
  • Onsdag:  09.00-14.30
  • Torsdag:  09.00-15.00
  • Fredag:   09.00 -13.00