Gå til hovedindhold

Et godt sted at leve og bo

Velkommen til dig, der er aktiv med hjerte og vilje i en kommune med en attraktiv beliggenhed i Trekantområdet og tæt på den dansk/tyske grænse.

Indhold

  Velkommen til Haderslev Kommune

  Haderslev Kommune er stedet, hvor vi er aktive med hjerte og vilje. Vi vil hinanden og gør vores bedste for at skabe gode vilkår for at bo, leve og drive erhverv, uanset om du er bosat i Vojens, Gram eller Haderslev.

  Vi er en vækstorienteret kommune, der gerne vil yde en god service for både vores virksomheder, der er med til at skabe arbejdspladser og velfærd. Haderslev Kommune har rammerne for det dynamiske erhvervsliv og det aktive familieliv, hvor alle kan blive en del af fællesskabet. Vi kan tilbyde varierede boliger i mange prisklasser, hvad enten du vil bo på landet, bygge nyt eller bo naturskønt tæt på skov, strand og vand.

  Central placering i Sønderjylland

  Haderslev Kommune består af slotsbyen Gram, stationsbyen Vojens og domkirkebyen Haderslev. Men en beliggenhed i Trekantområdet, som gør det nemt at komme til og fra motorvejen og til Flensborg, Århus og København, vil Haderslev Kommune være et naturligt valg for mange.

  Her er der kort afstand til det, der betyder noget

  • et væld af arbejdspladser inden for en times kørsel
  • et varieret kulturliv
  • levende detailhandel
  • masser af natur- og fritidstilbud til både bredden, eliten og familielivet