Tilflyttertur

Er du og din familie for nyligt flyttet til Haderslev Kommune? Så vil vi gerne invitere jer med på tilflyttertur, hvor vi går på opdagelse i vores skønne kommune. Næste tilflyttertur finder sted i efteråret 2022.

Tilflyttertur - gå på opdagelse i vores skønne kommune 

Hjertelig velkommen som borger i Haderslev Kommune. Du og øvrige nytilflyttere inviteres med på vores kommende tilflyttertur:

  • turen afholdes til efteråret

Vi mødes i Byrådssalen på Haderslev Rådhus, Christian X’s vej 39, 6100 Haderslev. 

Tilflytterturen er et tilbud til alle tilflyttere, som ikke tidligere har boet i Haderslev Kommune. Turen afholdes to gange årligt og altid på en lørdag. Du modtager din invitation i din E-boks og du skal huske at tilmelde dig turen, hvis du vil med.

Program for tilflytterturen

Ved ankomst til Rådhuset vil borgmester Mads Skau byde velkommen. Alle modtager et borgerbrev og en tilflytterpose. Efter velkomsten venter vores busser på at køre os ud på én af de følgende to oplevelsesture. Begge ture er med afgang fra Rådhuset kl. 10.00. Der er indlagt frokost og forfriskninger på begge ture. Det er muligt at parkere frit og uden tidsbegrænsning på pladserne til venstre for Rådhuset.  

Børnefamilieturen

Børnefamilieturen har fokus på leg og naturoplevelser i Haderslev Dyrehave med naturvejleder Troels som vært for aktiviteter i børnehøjde. Børnefamilieturen er tilbage ved Rådhuset kl. 13.30.

Den klassiske tur

Den klassiske tur appellerer til det voksne publikum med guidet byvandring i Haderslev indre by, hvor der bliver lejlighed til kortvarigt at se enkelte seværdigheder, herunder den gamle bydel og domkirken, efterfulgt af en guidet bustur med fokus på sightseeing gennem dele af kommunen. Den klassiske tur er tilbage ved Rådhuset igen ca. kl. 15.30.  

Tilmelding til tilflytterturen

Hvis du har modtaget en invitation i din E-boks og gerne vil deltage i vores næste tilflyttetur, skal du tilmelde dig tilflytterturen herunder. Tilmeldingsfristen er udløbet.

Kontakt bosætningskonsulenten

Melissa McCann Seeberg Bosætningskonsulent Mobil: 60 51 73 04 memc@haderslev.dk