Tilflyttertur

Er du og din familie for nyligt flyttet til Haderslev Kommune? Så vil vi gerne invitere jer med på tilflyttertur, hvor vi går på opdagelse i vores skønne kommune. Næste tilflyttertur finder sted den 29. oktober 2022 - tilmeldingsfristen er udløbet.

Tilflyttertur - gå på opdagelse i vores skønne kommune 

Hjertelig velkommen som borger i Haderslev Kommune. Du og øvrige nytilflyttere inviteres med på vores kommende tilflyttertur, som vi afholder:

  • lørdag den 29. oktober 2022

Vi mødes på Kulturhuset Bispen, Bispebroen 3, 6100 Haderslev. 

Tilflytterturen er et tilbud til alle tilflyttere, som ikke tidligere har boet i Haderslev Kommune. Turen afholdes to gange årligt og altid på en lørdag. Du modtager din invitation i din E-boks og du skal huske at tilmelde dig turen, hvis du vil med.

Program for tilflytterturen

Ved ankomst til Kulturhuset Bispen vil borgmester Mads Skau byde velkommen og uddele borgerbreve og tilflytterposer. Vi hører Lau fortælle om Kulturhuset Bispen, inden vi synger fra højskolesangbogen.

Efter velkomsten vil der være mulighed for at opleve kommunen fra to vinkler:

Børnefamilieturen

Børnefamilieturen har fokus på aktiviteter og leg i kulturhuset med Lau og Susanne som værter for aktiviteter for hele familien i Makerspace, hvor der er mulighed for at lave gyselige bogmærker og cool badges - og så vil der være en VR-overraskelse. Vi slutter af med frokost i kulturhusets caféområde. og takker af kl. 13.00.

Den klassiske tur

Den klassiske tur appellerer til det voksne publikum med guidet byvandring i Haderslev indre by, hvor der bliver lejlighed til kortvarigt at se enkelte seværdigheder, herunder den gamle bydel og domkirken, efterfulgt af en guidet bustur med fokus på sightseeing gennem store dele af kommunen. Frokost og forfriskninger indtages i nydelige omgivelser ved Tørning Mølle. Vi er tilbage ved Bispebroen igen ca. kl. 15.30.

Tilmelding til tilflytterturen

Hvis du har modtaget en invitation i din E-boks og gerne vil deltage i vores næste tilflyttetur, skal du tilmelde dig tilflytterturen herunder. Tilmeldingsfristen er udløbet.

Kontakt bosætningskonsulenten

Melissa McCann Seeberg Bosætningskonsulent Mobil: 60 51 73 04 memc@haderslev.dk