Gå til hovedindhold

NyBo bo og rehabilitering

Vi er et botilbud til dig, der har et handicap. Du finder os i tilknytning til et plejecenter i Gram, hvor vi har til huse på første sal.

Indhold

  Ofte stillede spørgsmål

  Vi henvender os til borgere i alderen 18 – 65 år, som har en erhvervet hjerneskade, eksemelvis som følge af:

  • Blødning eller blodprop i hjernen
  • Hovedtraume
  • Betændelsestilstande i hjernen
  • Iltmangel
  • Operation i hjernen

  Vi er normeret til 7 døgnpladser, heraf er de 2 pladser midlertidige pladser efter Servicelovens § 107.

  Der er medarbejderdækning i tidsrummet fra kl. 7:00 tl 22:00 og mulighed for tilsyn af nattevagt, hvis det ønskes.

  Som beboer hos os får du en individuel og struktureret dagsplan, som tager udgangspunkt i dine genoptræningspunkter og de udfordringer, som du har i dagligdagen.

  Din hverdag hos os indeholder mange forskellige aktiviteter, eksempelvis træning, arbejde, tøjvask, madlavning, fritidsaktiviteter, pauser og lignende. Der vil ligeledes være mulighed for særlige aktiviteter ud fra dine ønsker, det kan eksempelvis være en tur på café, i biografen, ture ud i det blå, se en fodboldkamp, se en ishockeykamp, eller meget andet.

  Du vil have mulighed for at få et tilbud i NyBo Aaktivitetstilbud, hvor der blandt andet er mulighed for at lave fysiske aktiviteter og være kreativ.

  I løbet af weekenderne har vi fælles aktiviteter i huset, og om søndagen laver vi i fællesskab en madplan for den kommende uge, hvor alle har mulighed for at komme med forslag og ønsker.

  Vi er placeret i umiddelbart tilknytning til et plejecenter i Gram, hvor vi har til huse på 1. sal. Vi har egen indgang, og der er elevator.

  Vi har 7 lejligheder, som alle er indrettet med lille tekøkken, stue/soveværelse samt et stort badeværelse. Alle lejligheder har udgang til fællesarealet og har egen havedør med udgang til en hyggelig, østvendt svalegang.

  I stueetagen er der et stort motionsrum, som kan benyttes i aftentimerne og i weekenderne.

  Vores fællesarealer indeholder blandt andet en TV-stue med adgang til altan og en rigtig flot udsigt, en spiseafdeling og et køkken.

  Der er idrætsanlæg og friluftsbad i nærheden, og byen byder på gode indkøbsmuligheder. Med offentlig transport kommer man nemt til både Ribe, Vojens og Haderslev.

  Vores adresse er:
  Kirkeallé 22
  6510 Gram.

  Leder: Inge Hansen
  Telefonnummer: 24 47 84 61

  Læs vores seneste tilsynsrapporter

  Tilbudsportalen

  74 34 87 00

  Telefontid

  Mandag 09:00 15:00
  Tirsdag 09:00 15:00
  Onsdag 09:00 15:00
  Torsdag 09:00 15:00
  Fredag 09:00 13:00
  Lørdag Lukket
  Søndag Lukket

  Lukket Åben

  Vilstrupvej 120, 6100 Haderslev