Gå til hovedindhold

Der blev fundet 22 resultater der matcher din søgning på 'Udbud'

Udbud og Indkøb

I Haderslev Kommune er det Udbud og Indkøb, som indgår og koordinerer aftaler og kontrakter på indkøb af varer og tjenesteydelser. Kontakt Udbud og Indkøb på telefon: 29 16 50 87 eller mail: udbud-indkob@haderslev.dk.

Aktuelle udbud

Her kan du finde en oversigt over alle aktuelle udbud i Haderslev Kommune. Vi bruger udbudssystemet EU-Supply til vores egne udbud samt udbud i fællesskab med Aabenraa og Tønder Kommune (Sydjysk Udbuds Samarbejde).

Udbud af Hertug Hans Skole

Leder du efter et spændende boligudviklingsprojekt med mange omdannelsesmuligheder, så udbyder Haderslev Kommune i samarbejde med EDC nu de ikoniske skolebygninger på Buegade i Haderslev.

Pressemeddelelse

Det tidligere rådhus i Gåskærgade i Haderslev sættes i udbud

For godt et år siden flyttede de sidste kommunale medarbejdere ud af rådhuset i Gåskærgade 26 i Haderslev. Nu udbydes bygningerne som et projekt til en investor, der ønsker at ombygge til boliger og eventuelt lave andre bylivsskabende aktiviteter i stueetagen.

Bliv leverandør til kommunen

Som leverandør har du mulighed for at byde ind på opgaver, som vi har i udbud eller på anden måde konkurrenceudsætter. I den forbindelse er der en række ting, du skal være opmærksom på.

Service

Vi har samlet alle vores serviceydelser ét sted. Uanset, om du er borger eller virksomhed, finder du informationer om, hvad vi kan hjælpe dig med her.

Pressemeddelelse

Rottebekæmpelse skal være grønnere

Aftalen om at varetage rottebekæmpelse i Haderslev Kommune har været i udbud. Som en del af aftalen skal brugen af rottegift minimeres, og der skal sættes ind over for at finde årsagen til rotterne og løse det, så rotternes levemuligheder begrænses.