Opvarmning af boliger og erhvervsbygninger

Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har for at skifte opvarmningskilde? Her finder du oplysninger om de forskellige varmeløsninger samt information om muligheden for at etablere fælles borgerdrevne varmeløsninger.

Brev i e-boks til ejendomsejere om opvarmning

Ejendomsejere med gas-, olie- eller fast brændselsfyr har i forbindelse med offentliggørelsen af vores varmeplan for gasområder 2022 modtaget et brev i e-boks fra os om deres muligheder for omstilling til en alternativ opvarmningsform.

Baggrund: Klima­krise, energi­krise og nye varme­planer

Her finder du information om den aktuelle varmesituation samt varmeplanen for gasområder i Haderslev Kommune.

Fjernvarme

Vil du vide nærmere om fjernvarmesituationen i Haderslev Kommune, samler vi her vores information til borgere om fjernvarmeudrulningen.

Individuel varme

Individuel opvarmning er det mest udbredte alternativ til fjernvarme. Vi samler info om individuelle opvarmningsløsninger og økonomisk støtte.

Fælles nærvarme

Hvis der er flere husstande, der ønsker at udskifte olie- eller gasfyret, kan en fælles opvarmningsløsning være en mulighed.

Netværk for borgere der ønsker at etablere fælles varme­løsninger

Haderslev Kommune opstarter et netværk for byer, der ønsker at etablere deres egne fælles varmeløsninger. Læs mere om netværket og hvordan I tilmelder jer.

Tip: Sådan sparer du på varmen

Vidste du, at der er mange ting, du selv kan gøre for at skære toppen af din varmeregning og samtidig gøre noget godt for klimaet?

Her er der potentiale for fælles varmeløsninger

Vi har screenet 15 byer for, om der er potentiale for fælles varmeløsninger. På siden her kan du finde screeningerne, der viser, om det er økonomisk at lave fælles varmeløsninger.