Gå til hovedindhold

Tag på staycation i Haderslev Kommune

Hvorfor flyve tusindvis af kilometer, når paradiset venter lige udenfor din dør? Glem alt om Gran Canaria, for i Haderslev Kommune har vi vores helt egen eksotiske perle: Gram Canaria. Og hvis det ikke er nok, så pak kufferten og tag et smut til Hawaiislev eller Key Vedsted.

Indhold

  Sol, Sand og Smil i Gram Canaria

  På Gram Canaria skinner solen altid lidt stærkere. Her kan du slappe af ved vores krystalklare pool, mens du nyder synet af de lokale flamingoer… okay, måske er de mere grågæs, men de er mindst lige så charmerende!

  Er du til action? Gram Canaria byder på vandreture, hvor du kan udforske de bølgende bakker, der minder om bølgerne på et hav. Eller tag en cykeltur og mærk vinden i håret, som var det en brise fra Atlanterhavet.

  Video: Staycation i Gram Canaria

   

  Aloha fra Hawaiislev!

  Glem alt om lange flyrejser til Stillehavet, for vi har vores egen tropiske oase lige her! Hawaiislev er stedet, hvor du kan hænge løs og surfe på bølgerne af hygge.

  Vores strand er måske ikke fyldt med sort lava-sand, men solnedgangen er mindst lige så betagende som den hawaiiansk himmel.

  Okay, vi har måske ikke aktive vulkaner, men vores bakker og dale er lige så eventyrlige. Tag på en vandretur og forestil dig, at du bestiger Mauna Kea, mens du nyder udsigten over det sønderjyske landskab.

  Video: Staycation i Hawaiislev

   

  Key Vedsted: Din Tropiske Flugt

  Og så er der Key Vedsted, vores svar på Key West. Her kan du opleve den afslappede stemning, der får dig til at føle, at du er i Floridas solskin.

  Vores søvand er noget af det reneste i Danmark. Og efter en dag i søen, hvad er så bedre end at slappe af på den lille strand, mens solen går ned lige bag ved kirken?

  Video: Staycation i Key Vedsted

   

  Hawaiislev, Gram Canaria og Key Vedsted

  Så hvorfor vente? Eventyret venter lige rundt om hjørnet i Hawaiislev, Gram Canaria og Key Vedsted. Pak din kuffert ud, og lad os vise dig, at paradiset er lige her, hvor du er.