Job i kommunen

Er du på udkig efter et nyt job? Så er Haderslev Kommune måske noget for dig. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Kom og vær med.

Ledige stillinger

Søg job i Haderslev Kommune! Vi har mange spændende stillinger og er en stor organisation med mange udviklingsmuligheder.

Til­meld dig vores job­agent

Vil du gerne have direkte besked, når vi har ledige stillinger? Hvis du tilmelder dig vores jobagent, er du sikker på at få direkte besked, når der er nye job, der matcher dig.

Had­ers­lev Kom­mune som arbejds­plads

Hver dag gør vi vores bedste for at løse vores kerneopgaver til gavn og glæde for vores borgere, virksomheder og foreninger. Vil du være med?

Bliv handicapledsager

Brænder du for at hjælpe voksne med et handicap til et mere selvstændigt og aktivt liv nogle timer om måneden? Så er du måske interesseret i, at blive tilknyttet Haderslev Kommunes ledsagerkorps. Læs mere om jobbet som handicapledsager i Haderslev Kommune.

Bliv pæ­da­gog­isk as­si­stent

Læs om uddannelsen til pædagogisk assistent, og hvordan du bliver pædagogisk assistentelev hos Haderslev Kommune.

Bliv kontorelev

Her kan du læse mere om kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration, og hvordan du kan blive kontorelev i Haderslev Kommune.

Bliv so­ci­al- og sund­heds­hjælp­er­elev

Interesserer du dig for omsorg, pleje og rehabilitering? Så er du måske vores nye social- og sundhedshjælperelev.

Bliv so­ci­al- og sund­heds­as­si­stent­elev

Er du klar på en erhvervsuddannelse inden for omsorg og pleje, hvor du udvikler dig både fagligt og personligt? Så er du måske vores nye social- og sundhedsassistentelev.