Gå til hovedindhold

Udenlandsk arbejdskraft

Har din virksomhed brug for at ansætte udenlandsk arbejdskraft? Så kan vores bosætningskoordinator hjælpe dine nye medarbejdere og deres familier med hurtigt at falde godt til i deres nye omgivelser.

Indhold

  Få hjælp af vores bosætningskonsulent

  Der kan være mange opgaver, der skal løses, inden en ny medarbejder, særligt fra udlandet, er fuldt køreklar på det nye job. En nem start betyder dog andet end effektive medarbejdere. En god start har nemlig også stor betydning for fastholdelsen af medarbejdere på længere sigt.

  Vi tilbyder derfor en ekstra service med særligt fokus på udenlandsk arbejdskraft, da der ofte er mange praktiske forhold, der skal på plads, når man flytter til et nyt land – eller måske bare til en ny del af landet. Så kan du og din virksomhed bruge tid på andre ting.

  Bosætningskonsulentens rolle er dog også at vejlede og hjælpe med at bevare overblikket i alle de andre opgaver, der måtte være. Måske er der en medrejsende ægtefælle, som er interesseret i et job. Måske skal der findes en skole eller et pasningstilbud til børnene. Måske er det bare godt at vide, at der findes en vifte af kulturelle og idrætsmæssige tilbud i Haderslev Kommune.

  Skal din virksomhed have en ny medarbejder, der måske kommer fra udlandet, så tag eventuelt kontakt til vores bosætningskonsulent.

  Læs mere

  Den syddanske karriere (work-live-stay.dk)
  Haderslev Erhvervsråd (her.dk)