Gå til hovedindhold

Få hjælp til at udvikle din virksomhed

Ønsker du en snak om din virksomheds udfordringer, strategier eller vækstpotentiale? Er du iværksætter og vil starte egen virksomhed? Har du brug for specialiseret vejledning til virksomhed? Så kontakt os for hjælp.

Indhold

  Ønsker du hjælp til udvikling af din virksomhed?

  Du kan kontakte Haderslev Erhvervsråd og få en snak om din virksomheds udfordringer, strategier eller vækstpotentiale. Erhvervsrådet har en certificeret konsulent i Væksthjulet. Væksthjulet er et af de værktøjer Erhvervsrådet  bruger, når du ønsker at blive klogere på din virksomheds udviklingsmuligheder.

  Som medlem af Haderslev Erhvervsråd får du gratis, individuel erhvervsservice med vejledning, sparring, information og kontaktformidling. Du får også adgang til Haderslev Erhvervsråds kompetente samarbejdspartnere og et stærkt lokalt netværk, hvor du har muligheden for at mødes med andre erhvervsfolk og få inspiration til din forretning.

  Læs mere om virksomhedsudvikling på her.dk.

  Er du iværksætter og drømmer du om at starte egen virksomhed?

  Gennem startHER får du iværksættervejledning, støtte og hjælp, så du kan komme i gang med at realisere din drøm om livet som selvstændig.

  startHER er uvildige, erfarne og til at tale med. De har en lang række erfarne iværksættere og rådgivere tilknyttet, som du vil kunne møde senere og få sparring med og eventuelt investering gennem.

  Læs mere om iværksætteri og startHER på her.dk.

  Har du brug for specialiseret vejledning til din virksomhed?

  Erhvervshus Sydjylland tilbyder specialiseret vejledning til alle virksomheder i Sydjylland på alle stadier i virksomhedernes livscyklus. Vi har i Haderslev Kommune og Haderslev Erhvervsråd et tæt samarbejde med Erhvervshuset, som blandt andet er at henvise din virksomhed, hvis du har behov for en mere specialiseret vejledning. Vejledningen kan for eksempel handle om digitalisering, kapital, nye forretningsmodeller og internationalisering.

  Læs mere om Erhvervshus Sydjylland på ehsyd.dk.