Få hjælp til at udvikle din virksomhed

Ønsker du en snak om din virksomheds udfordringer, strategier eller vækstpotentiale? Er du iværksætter og vil starte egen virksomhed? Har du brug for specialiseret vejledning til virksomhed? Så kontakt os for hjælp.

Ønsker du hjælp til udvikling af din virksomhed?

Du kan kontakte Haderslev Erhvervsråd og få en snak om din virksomheds udfordringer, strategier eller vækstpotentiale. Erhvervsrådet har en certificeret konsulent i Væksthjulet. Væksthjulet er et af de værktøjer Erhvervsrådet  bruger, når du ønsker at blive klogere på din virksomheds udviklingsmuligheder.

Som medlem af Haderslev Erhvervsråd får du gratis, individuel erhvervsservice med vejledning, sparring, information og kontaktformidling. Du får også adgang til Haderslev Erhvervsråds kompetente samarbejdspartnere og et stærkt lokalt netværk, hvor du har muligheden for at mødes med andre erhvervsfolk og få inspiration til din forretning.

Du kan læse mere på Haderslev Erhvervsråds hjemmeside.

 

Er du iværksætter og drømmer du om at starte egen virksomhed?

Gennem StartHER sætter Haderslev Erhvervsråd fokus på iværksættere, iværksætterkultur og innovation i etablerede virksomheder. Der er i StartHER to konsulenter, som tilbyder vejledning og sparring til dig som iværksætter og mulighed for at opbygge et netværk med andre iværksættere og virksomheder i kommunen. Du kan også som iværksætter få gratis kontorplads i seks måneder på StartHER-etagen hos Haderslev Erhvervsråd.

StartHER er også den drivende kraft i forhold til at sikre, at iværksætterindsatsen også når ud til kommunens etablerede virksomheder og bidrager til innovation, entreprenørskab og ny vækst hos disse.

Du kan læse mere på StartHER's hjemmeside.

 

Har du brug for specialiseret vejledning til din virksomhed?

Erhvervshus Syddanmark tilbyder specialiseret vejledning til alle virksomheder i Sydjylland på alle stadier i virksomhedernes livscyklus. Vi har i Haderslev Kommune og Haderslev Erhvervsråd et tæt samarbejde med Erhvervshuset, som blandt andet er at henvise din virksomhed, hvis du har behov for en mere specialiseret vejledning. Vejledningen kan for eksempel handle om digitalisering, kapital, nye forretningsmodeller og internationalisering.

Du kan læse mere på Erhvervshus Syddanmarks hjemmeside.