Tandpleje for børn og unge

Her finder du information om den forebyggende og behandlende tandpleje, som Haderslev Kommunen tilbyder børn og unge under 18 år. Den kommunale tandpleje er et gratis tilbud til børn og unge, som bor i Haderslev Kommune.

Det første tandlægebesøg

Når dit barn er ca. 1½ år, indkalder vi jer til et besøg på den tandklinik, som I er tilknyttet. De første gange I besøger os, har vi afsat god til jer, da det er meget vigtigt, at dit barn får tillid til os. Herefter indkalder vi dit barn efter behov.

Om tandplejen

Hvis du har skolebørn, går de som udgangspunkt til tandlæge på en klinik på skolen eller på en klinik i nærheden. Som forælder er du velkommen til at være med. Når dit barn er gået ud af skolen, vil det fortsat automatisk blive indkaldt til undersøgelse og behandling, indtil det fylder 18 år.

Undersøgelse og behandling tager udgangspunkt i dit barns behov. Derfor bliver barnet indkaldt med 12-24 måneders mellemrum. Ved særlige behov indkaldes der oftere.

Find dit barns tandklinik

Indtast dit barns adresse for at se kontaktoplysninger og åbningstider til den tandplejeklinik, som dit barn er tilknyttet. 

Kort og liste over tandplejeklinikkerne

Her kan du se tandplejeklinikkernes kontaktoplysninger.
Du kan enten:

  • Vælge en klinik ved at klikke på kortet
  • Vælge en klinik i listen

Ofte stillede spørgsmål

Kontakt Tandplejens administration

Gåskærgade 28
6100 Haderslev
74 34 80 10
ÅbningstiderTelefontid
Mandag8 - 15
Tirsdag8 - 15
Onsdag8 - 15
Torsdag8 - 15
Fredag8 - 14
Åbningstider
Telefontid
Mandag 8 - 15
Tirsdag 8 - 15
Onsdag 8 - 15
Torsdag 8 - 15
Fredag 8 - 14