Om kommunen

Her finder du oplysninger om os som kommune. Du kan blandt andet finde kontaktoplysninger og åbningstider, organisationsdiagrammer eller læse vores kvalitetsstandarder, sagsbehandlingsfrister og tilsynsrapporter.

Kontakt og åbningstider

Mangler du en adresse eller et telefonnummer på en af vores afdelinger? Eller er du i tvivl om, hvordan og hvornår du kan kontakte os? Så find svaret her.

Vores organisation

Vil du gerne vide, hvordan Haderslev Kommune er organiseret? Her kan du læse om direktionen, stabene og de forskellige områder i Haderslev Kommune.

Fonde og legater

Vi administrerer forskellige fonde og legater, som du kan søge, hvis du opfylder kravene.

Økonomi

Mangler du et EAN-nummer eller P-nummer? Vil du gerne kende taksterne i kommunen. Er du interesseret i vores budgetter og årsregnskaber eller vil du have mere fakta og måske nøgletal for Haderslev Kommune? Så kan du her finde oplysningerne.

Design og byvåben

Haderslev Kommune har en designlinje, som gælder for alle afdelinger og institutioner i Haderslev Kommune. Hvis en institution har sit eget logo, har de mulighed for bruge det sammen med Haderslev Kommunes logo.

Kommunen på kort

Hvor ligger den nærmeste daginstitution? Hvordan så din matrikel egentlig ud i 1954? Hvor findes der beskyttede vandløb? Find svaret i vores digitale kortløsning.

Kvalitetsstandarder

Vil du gerne vide, hvilken service du kan forvente at modtage fra os, hvis du har brug for hjælp? Så er det i vores kvalitetsstandarder, at du finder svaret.

Sags­behand­lings­frister

Her kan du se, hvornår du kan forvente svar i forskellige typer af sager. Fristerne afhænger af, hvilken støtte eller hjælp, du ansøger om. Hvis vi ikke kan overholde fristen, får du skriftlig besked om, hvornår du kan forvente svar.

Tilsynsrapporter

Her kan du hente de seneste tilsynsrapporter for blandt andet hjemmepleje, plejecentre, botilbud, tandplejeklinikker og sundhedsplejen i Haderslev Kommune.

Databeskyttelse

Når vi behandler personlige oplysninger om dig, har vi stort fokus på, at oplysningerne behandles sikkert. Læs, hvordan vi beskytter dine data.

Energibesparelser i kommunale bygninger

På denne side kan du læse om, hvordan vi arbejder med energibesparelser i kommunale bygninger i Haderslev Kommune.

Administrationens lukkedage

I løbet af året er der en række dage, hvor administrationen i Haderslev Kommune – herunder Borgerservice, Jobcentret og Teknik og Klima - holder lukket. Disse dage tager vi ikke imod personlige og telefoniske henvendelser.

Whist­le­blow­er­ord­ning

Er du ansat i Haderslev Kommune og har du viden – eller begrundet mistanke – om ulovligheder eller alvorlige uregelmæssigheder i Haderslev Kommune, så har du nu mulighed for at videregive oplysningerne til whistleblowerordningen.

Flag­ning og flag

Her kan læse, hvor og hvornår vi flager i Haderslev Kommune.

Fakta og nøgletal

Her kan du finde fakta og nøgletal om Haderslev Kommune og sammenligne os med andre kommuner